Με όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Γαλάτιστα του δήμου Πολυγύρου η 11η Γιορτή Γεωργίας και Κτηνοτροφίας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου και η κεντρική ημερίδα με θέματα: Η γεωργία και η κτηνοτροφία εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, η νέα ΚΑΠ, το επιδοτούμενο πρόγραμμα των Νέων Αγροτών και το πρόγραμμα Σχεδίων Βελτίωσης.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου που έχει αναλάβει την ημερίδα, Άγγελος Τσιαρτσιαφλής, μεγάλο θέμα συζήτησης θα είναι για άλλη μια φορά οι επιπτώσεις των δασικών χαρτών στις τοπικές εκτάσεις καθώς ακόμη σημειώνονται δυσεπίλυτα προβλήματα. “Επιπλέον έχουμε θέμα και με τις αυξημένες τιμές στις ζωοτροφές”, σημείωσε ο κ. Τσιαρτσιαφλής.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12.00′ στην αίθουσα του «Αγίου Αγαπίου» στην Γαλάτιστα Χαλκιδικής. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Kα Φωτεινή Αραμπατζή. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Πολυγύρου Κος Αστέριος Ζωγράφος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κτηνοτροφικός κόσμος της Γαλάτιστας θα καταθέσει προς την Υπουργό συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των τοπικών προϊόντων.

ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ