Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Αναλυτικά, το μήνυμα:

“Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους  ανεξαιρέτως τους μαθητές, που συμμετείχαν στην διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων, διεκδικώντας μια θέση στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κάτω από αντίξοες και πρωτόγνωρες, λόγω της πανδημίας, συνθήκες.

Σε όλα τα παιδιά που  πέτυχαν τους στόχους τους και επιβραβεύτηκαν έτσι οι προσπάθειες των προηγούμενων ετών,  εύχομαι να έχουν μια εποικοδομητική και  αξέχαστη φοιτητική ζωή.

Τα παιδιά που φέτος δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τους στόχους τους, είναι φρόνιμο  να τους επαναπροσδιορίσουν, να ξαναπροσπαθήσουν και σίγουρα θα ανταμειφθούν.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης  στις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν και ενθάρρυναν τα παιδιά στην ολοκλήρωση της  προσπάθειάς τους.

Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας. Με  σεβασμό στον εαυτό μας  και τους συνανθρώπους μας αλλά και πίστη στις δυνατότητές  μας, μπορούμε να πετύχουμε  ένα καλύτερο μέλλον.

Καλή σταδιοδρομία και καλή υγεία σε όλους σας.”