χαλκια

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά συγχαίρει τους μαθητές που αγωνίστηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και σημειώνει πως η Κασσάνδρα από σήμερα απέκτησε περισσότερους ακαδημαϊκούς πολίτες.

Αναλυτικά, το μήνυμα της Δημάρχου:

Η ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εισαγωγής των μαθητών στην Ανώτατη Εκπαίδευση είναι ημέρα χαράς, δικαίωσης, γιορτής και ευγνωμοσύνης. Είναι ημέρα μεγάλης αισιοδοξίας. Συγχαίρω όλους τους μαθητές της Κασσάνδρας που κατόρθωσαν να εισαχθούν στην Ανώτατη Εκπαίδευση σε μία τόσο δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο.

Ήταν ένας αγώνας δύσκολος για τους ίδιους αλλά και για τις οικογένειές τους και για τους καθηγητές τους, καθώς ο εγκλεισμός, η τηλεκπαίδευση, η οικονομική δυσπραγία ήταν παράγοντες ανασταλτικοί. Κι όμως, τα κατάφεραν!

Σε εκείνους τους μαθητές που δεν είδαν σήμερα την επιτυχία να έρχεται, εκφράζω την αισιοδοξία μου πως η επιτυχία τους θα έρθει σίγουρα αρκεί να επιλέξουν να ασχοληθούν με ότι πραγματικά τους εμπνέει.

Η Κασσάνδρα αποκτά ακόμη περισσότερους ακαδημαϊκούς πολίτες από σήμερα. Και είναι μια στιγμή ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον. Ένα μέλλον με γνώση. Καλή αρχή στη νέα τους ζωή με πίστη στην επιτυχία!