Στη μέση της θητείας του το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγιας Παρασκευής με αίσθημα ευθύνης απέναντι σ`αυτούς που το εμπιστεύτηκαν, παρουσιάζει τα σημαντικότερα που έχουν γίνει στην περιοχή ευθύνης του από την Περιφέρεια ,τον Δήμο από τα θεσμικά πρόσωπα που το αποτελούν αλλά και από εθελοντές. Κάποια από αυτά θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα ,όλα όμως έχουν σχέση με την ποιότητα ζωής κατοίκων και παραθεριστών.

Δίτε όλα όσα έγιναν και πρόκειται να συμβούν:

1- Ο δρόμος ασφάλτου για το κοιμητήριο

2- Με τα υπ αριθ. 10 από 19-11-2019 και 54 από 1-10-2020 έγγραφά  προς την Περιφέρεια ώστε να απομακρυνθούν οι επικίνδυνες υψηλές κολόνες φωτισμού στον κόμβο Αγ.Παρασκευής, κάτι που έγινε και υπάρχει δέσμευση από τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Γιώργου Γιάννη για κατασκευή νέου κόμβου.Ζητήθηκε επίσης η συντήρηση των κόμβων στα Λουτρά.

3-Τοποθετήθηκαν συγχρόνως από το κοινοτικό συμβούλιο 7 χαμηλά φωτιστικά σώματα για να υπάρχει φως στην είσοδο Αγ.Παρ/ευής.

4-Επιδιορθώθηκαν με την βοήθεια εθελοντών όλα τα παγκάκια στις δυο πλατείες Λουτρών και Αγ.Παρ/ευής ενώ τοποθετήθηκαν άλλα 8 νέα σε διάφορα εμφανή σημεία.

5-Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στην πλατεία που είναι το πλατάνι με την τοποθέτηση μπετόν.

6-Αποκαταστάθηκαν επίσης εκεί που ήταν δυνατόν οι κατεστραμμένοι διάδρομοι με τουβλάκια στα Λουτρά.

7-Έγινε καθαρισμός της απαλλοτριωμένης ζώνης από τα μη ενδημικά φυτά στον δυτικό κόμβο των Λουτρών.

8-Κατασκευάστηκε η αντιστήριξη με τα ζαρζανέτια στον δρόμο προς Πευκοχώρι ,του οποίο αναμένεται επιδιόρθωση στις ρωγμές.

9-Ολοκληρώθηκε και περιμένει την ψήφισή της από το Δημοτικό Συμβούλιο για να γίνει Φ.Ε.Κ . η κυκλοφοριακή μελέτη Αγ.Παρ/ευής.

10-Η Κοινότητα ήρθε σε συνεννόηση με τους μηχανικούς του Δήμου και τα αρμόδια πολεοδομικά γραφεία Πολυγύρου και Ν.Μουδανιών για την αποσαφήνιση των ορίων του οικισμού καθώς διαφέρει η απόφαση Νομάρχη 1998 με την οριοθέτηση του πρώην Δήμου Παλλήνης.

11.Τοποθετήθηκε νέος ασφαλτοτάπητας στον δρόμο Λουτρών Αγίας Παρασκευής.

12-Επισκευή της στέγης του κοινοτικού καταστήματος στα επικίνδυνα σημεία και υδροδότηση με νέο αγωγό του κοιν.καταστήματος.

13-Απόφραξη των μεγάλων φρεατίων στον κόμβο Αγ,Παρασκευής.

14-Με το υπ αριθ.4 από 17-10-2019 ζητήθηκε από την Περιφέρεια η διευθέτηση του μεγάλου ρέματος στο Κρυονέρι καθώς έχει ελαχιστοποιηθεί η κοίτη του με κίνδυνο για τις υπάρχουσες κατοικίες.

15-Από το αρμόδιο τμήμα Πολεοδομίας ζητήθηκε αυτοψία σε επικίνδυνα παλαιά κτίσματα στην Αγία Παρασκευή ενώ έγινε και κατεδάφιση ενός από αυτά.

16-Εξωραισμός,φωτισμός και διευθέτηση σε χώρους αναψυχής και σημεία του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος.

17-Εγκατάσταση πυροσβεστικού κλιμακιου στην Αγία Παρασκευή.