Βαλιάνος

Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημάρχου Αριστοτέλη, Στέλιου Βαλιάνου:

“Θυμάμαι σαν χθες, τις μέρες που περίμενα τις βάσεις των πανελληνίων εξετάσεων, γεμάτος προσδοκίες για το μέλλον. Μπορώ λοιπόν εύκολα να νιώσω την ανακούφιση και την ανάταση ψυχής, όσων είδαν στη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων το «εισιτήριο» για το μέλλον που ονειρεύονται, αλλά και την απογοήτευση των νέων, που για λίγο, ή για περισσότερο, καλούνται να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους.

Στους μεν, έχω να πω θερμά συγχαρητήρια, τα οποία σίγουρα γνωρίζουν πως να «μοιραστούν» και να αποδώσουν στην οικογένεια που τους στήριξε στο κυνήγι αυτού του στόχου, συχνά με πολλές θυσίες. Μην επαναπαύεστε παιδιά, η σκληρή δουλειά μόλις αρχίζει, αλλά έχει και πολλές ακόμα νέες εμπειρίες η φοιτητική ζωή που ακολουθεί. Στα παιδιά, που δεν έπιασαν σήμερα τον στόχο που είχαν θέσει, δεν θα πω το τετριμμένο, πως η ζωή συνεχίζεται, αν και ισχύει. Θα πω ότι κάθε μικρή ή μεγάλη ήττα, αποτελεί βατήρα για την επόμενη μεγάλη νίκη. Αυτό συμβαίνει και σε μένα. Το μυστικό είναι να έχουμε στόχους. Και πίσω από κάθε στόχο, είτε τον πετυχαίνουμε, είτε όχι, πρέπει πάντα να βλέπουμε τον επόμενο και το πείσμα μας να τον πετύχουμε. Πολλά, ίσως όχι όλα, αλλά τα περισσότερα, εξαρτώνται από την πίστη που έχει ο καθένας στον εαυτό του.

Καλή επιτυχία σε όλους λοιπόν, σε όλους. Εσάς που είτε αποφασίζετε να ανασυνταχθείτε για τον ίδιο στόχο, αλλά και σε εσάς, που έχετε «κλειδώσει» ήδη την πορεία σας προς τον επόμενο!”