Με συνθήματα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και πλακάτ με συνθήματα “όχι στην υγειονομική δικτατορία” χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και την πλατεία Συντάγματος, διαδηλώνοντας ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Χωρίς μάσκες και αποστάσεις, 5.000 άνθρωποι, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία, συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα το απόγευμα της Κυριακής (29/8) αντιδρώντας στην απόφαση της Κυβέρνησης να εφαρμόσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Πορεία αντιεμβολιαστών και στη Θεσσαλονίκη – Ζητούν από τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί

Κάτοικοι της Θεσσαλονίκης που τάσσονται ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης με το σύνθημα «κάτω τα χέρια απ’ τα παιδιά μας». Οι διαδηλωτές κρατούν πανό, πλακάτ, σταυρούς και ελληνικές σημαίες και φωνάζουν «κάτω η χούντα του Μητσοτάκη», ενώ μάλιστα ζητούν από τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η συμμετοχή στη διαμαρτυρία είναι πολύ μεγάλη, ενώ η συγκέντρωση είχε ξεκινήσει από τις 7 γύρω από τον Λευκό Πύργο.