Ο Δήμος Πολυγύρου έστειλε για δεύτερη φορά ανθρωπιστική βοήθεια στους συμπολίτες που επλήγησαν από την πυρκαγιά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε ,η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, 20 τόνων, στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, αυτή τη φορά στην Πελοπόννησο.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους δημότες και τις εταιρείες του Δήμου μας, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες, με πολύ αγάπη, προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, τα οποία συγκεντρώθηκαν στο Κέντρο Νεότητας Πολυγύρου, αποδεικνύοντας , για άλλη μια φορά, στην πράξη, ότι η αγάπη, η ενσυναίσθηση και η θέληση για προσφορά ¨περισσεύουν¨ σε τούτο τον τόπο.
Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών, για τον άρτιο συντονισμό του όλου εγχειρήματος, τις υπηρεσίες της Πρόνοιας, τα Κέντρα Κοινότητος καθώς κι όλους τους εθελοντές που υπερέβαλαν εαυτόν, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι δυο αποστολές.
Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες, γι αυτό και στεκόμαστε με πλήρη συναίσθηση του κοινωνικού μας ρόλου δίπλα στους συνανθρώπους μας, προκειμένου να τους στηρίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε.
Ας παλέψουμε όμως και όλοι μαζί για να στρέψουμε για λίγο το βλέμμα μας στους άλλους και να συνδράμουμε με αυτό το ελάχιστο για να μη μένει “ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ”.

«Κοινωνική πολιτική και αλληλεγγύη στην πράξη χρειάζεται αδελφέ και όχι λόγια! Ό,τι άλλο, είναι ασπιρίνες σε καρκινοπαθή».(Α.Χασμαν)

Συνεχίζουμε…»