Οδυνηρή έκπληξη δοκίμασε ένας διανομέας φαγητού όταν επέστρεψε από την παράδοση παραγγελίας σε ένα διαμέρισμα στη Λάρισα κατά την διάρκεια της βάρδιας του και δεν βρήκε το μηχανάκι του στο σημείο όπου το είχε αφήσει με όλες τις υπόλοιπες παραγγελίες στο ειδικό κουτί μεταφοράς.

Η κλοπή έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ο ανυποψίαστος ντελιβεράς βρέθηκε σε μια γειτονιά της Λάρισας για να παραδώσει μία παραγγελία σε ένα διαμέρισμα. Αφού κατέβηκε από το μηχανάκι με το πακέτο στα χέρια, χτύπησε το κουδούνι και μπήκε στην πολυκατοικία, χωρίς να αντιληφθεί κάποια ύποπτη κίνηση. Ωστόσο, λίγες στιγμές αργότερα, που βγήκε από το κτίριο, διαπίστωσε ότι το μηχανάκι του είχε κλαπεί!

Ο νεαρός εργαζόμενος ειδοποίησε την Ασφάλεια Λάρισας, κατήγγειλε την κλοπή και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της κλεμμένης μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να βρεθεί και να αποδοθεί στον ντελιβερά, που φανερά ανακουφισμένος ευχαρίστησε τους αστυνομικούς. Ωστόσο, τα υπόλοιπα φαγητά που μετέφερε, είχαν κάνει φτερά! Πάντως, από την Ασφάλεια σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα, για κλοπή τροχοφόρου.

Διέρρηξε δυο οχήματα στην Ξάνθη αλλά τον τσάκωσαν

Μέσα σε λίγα λεπτά, τρύπωσε σε δύο οχήματα που οι ιδιοκτήτες τους είχαν αφήσει ανασφάλιστα στην πόλη της Ξάνθης ένας Έλληνας, ο οποίος άρπαξε από το εσωτερικό τους χρήματα, έγγραφα και τιμαλφή. Όμως, εντοπίστηκε στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και στην κατοχή του βρέθηκαν τα έγγραφα και μέρος των χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης που του άσκησε δίωξη για κλοπή.