Μήνυμα για την σημερινή εορτή της Παναγίας έστειλε η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά και ευχήθηκε Χρόνια πολλά σε όλους.

Αναλυτικά, το μήνυμα της κ. Χαλκιά:

“Σήμερα είναι μια ξεχωριστή́ γιορτή για την Κασσάνδρα μας. Τα Γενέθλια της Παναγίας μας, της Μητέρας όλου του Χριστιανισμού, γιορτάζονται με ιδιαίτερη λαμπρότητα στον Ιερό Ναό της Γέννησης της Θεοτόκου, της Πολυούχου της Κασσάνδρειας .
Για εμάς τους δημότες της Κασσάνδρας ο Ναός της Γέννησης της Θεοτόκου έχει ξεχωριστή ιστορική και πολιτισμική αξία είναι συνυφασμένος με την ιστορία του τόπου μας.
Είναι ο χώρος λατρείας, περισυλλογής και εσωτερικής αναζήτησης για τις στιγμές που έχουμε ανάγκη την γαλήνη και την προστασία της Θείας Χάρης της Μεγαλόχαρης. Είναι το σπίτι όλων των πιστών που μας περιμένει πάντα με ανοιχτές πόρτες για να νιώσουμε τη θαλπωρή και τη δύναμη που μας χρειάζεται.
Εύχομαι σε όλους δημότες της Κασσάνδρας και σε κάθε έναν ξεχωριστά, η γέννηση της Παναγίας που αποτέλεσε το προμήνυμα για τον ερχομό του Ιησού Χριστού να μας δώσει δύναμη να προχωρήσουμε στο δρόμο της ελπίδας.
Χρόνια Πολλά!”