Πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στους Αμπελόκηπους. Άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά άνδρα ο οποίος και τραυματίστηκε, ενώ οι δράστες έτρεξαν να εξαφανιστούν.

Ο τραυματίας είναι ένας 32χρονος, ο οποίος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ενώ, στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τα μέτρα λόγω Ράλι Ακρόπολις
Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛΑΣ έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το Ράλι Ακρόπολης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κέντρο της πόλης παραλύει για 10 ολόκληρες ώρες, καθώς για πρώτη φορά η διοργάνωση ξεκινά από την Ακρόπολη και με πρώτη «ειδική διαδρομή» στην πλατεία Συντάγματος. Όσον αφορά στα ΜΜΜ, κλείνει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, αλλαγές και στα δρομολόγια του τραμ.

Το γεγονός αυτό σημαίνει πως υπάρχει μία γενική αναστάτωση στην πρωτεύουσα, γεγονός που αποτέλεσε το αντικείμενο ειδικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο και τη συμμετοχή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη και όλων των επικεφαλής των αρμόδιων αστυνομικών υπηρεσιών.

Η Τελετή Εκκίνησης του Ράλι Ακρόπολις 2021 θα πραγματοποιηθεί περί ώρα 17:30΄ της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου 2021 στην Ακρόπολη, από όπου και τα αγωνιστικά οχήματα θα κινηθούν προς τον χώρο Εκκίνησης επί της Λ. Αμαλίας.

Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 και περί ώρα 18:00΄, θα διεξαχθεί η 1η Ειδική Διαδρομή (“COSMOTE 5G Athens Stage”) του EKO Ράλι Ακρόπολις 2021, στη διαδρομή:

Εκκίνηση Λ. Αμαλίας (ύψος εξόδου του Μετρό προ της εισόδου πάρκινγκ της Βουλής Των Ελλήνων) – συνέχεια Λ. Αμαλίας – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος του Μ.Α.Σ. – συνέχεια Λ. Αμαλίας – αριστερά Β. Γεωργίου Α΄ – συνέχεια Β. Γεωργίου Α΄ – αριστερά Πλατεία Συντάγματος – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος της οδού Ερμού – συνέχεια Πλατεία Συντάγματος – αριστερά Όθωνος – συνέχεια Όθωνος – αριστερά Λ. Αμαλίας – συνέχεια Λ. Αμαλίας – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος του Μ.Α.Σ. – συνέχεια Λ. Αμαλίας – αριστερά Β. Γεωργίου Α΄ – συνέχεια Β. Γεωργίου Α΄ – Τερματισμός (ύψος ξεν/χείου «King George»).

Πηγή: ethnos.gr