Μετανιωμένες δηλώνουν οι δυο από τις τέσσερις υγειονομικούς στο «Γ. Γεννηματά, που παραδέχθηκαν ότι κατέχουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Μάλιστα, εκτός από συγνώμη, ζήτησαν από την διοίκηση του νοσοκομείου να εμβολιαστούν κανονικά αυτή την φορά.
Συγκεκριμένα, οι δυο τραυματιοφορείς που είχαν τα πλαστά πιστοποιητικά όταν πήγαν στο νοσοκομείο για να παραλάβουν τα έγγραφα αναστολής εργασίας τους, εξέφρασαν την επιθυμία τους να εμβολιαστούν.

Ωστόσο, υπάρχει εμπλοκή στην διαδικασία και δεν μπορούν να εμβολιαστούν, καθώς το σύστημα τις δείχνει πλήρως εμβολιασμένες. Δηλαδή, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Υγείας εμφανίζει ότι οι γυναίκες έχουν λάβει δυο δόσεις εμβολίου και δεν επιτρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τον… κανονικό εμβολιασμό τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δυο γυναίκες έλαβαν πιστοποιητικό εμβολιασμού από το Κέντρο Υγείας Παλαμά, χωρίς να εμβολιστούν. Οι τέσσερις εργαζόμενες τέθηκαν σε αναστολή λειτουργία με τα έγγραφα να έχουν αναδρομική ισχύ στις 1/09/2021, όταν τέθηκαν σε αναστολή όλοι ανεμβολίαστοι υγειονομικό στη χώρα.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια