Επισκέψεις  πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής με το Κίνημα Αλλαγής Πάνας Απόστολος σε σχολικές μονάδες της Χαλκιδικής εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς .

Ο κ. Πάνας συγκεκριμένα συναντήθηκε με τους Διευθυντές των  Σχολικών μονάδων καθώς και με μέλη των  Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου  Ν. Καλλικράτειας και Μεγάλης Παναγίας καθώς και το ΓΕΛ Ιερισσού.

Ο κ. Πάνας  ενημερώθηκε  λεπτομερώς  για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τις μονάδες στην έναρξη της  σχολικής χρονιάς ενώ ταυτόχρονα , κύριο θέμα συζήτησης υπήρξε και η ανάγκη ανανέωσης του σχολικού τους εξοπλισμού.

Ο Βουλευτής ανέφερε, ότι από πέρσι αναπτύχθηκε ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός μέσα από μια ουσιαστική συνεργασία ενίσχυσης των σχολικών μονάδων κι έπειτα από πολλά χρόνια πολλά σχολεία της Χαλκιδικής παρέλαβαν εξοπλισμό.

Το μεγαλύτερο μέρος του εν λόγω υλικοτεχνικού εξοπλισμού έχει ήδη παραδοθεί, σε τακτικά διαστήματα μέσα στη χρονιά, ενώ έπειτα από τη νέα συνάντηση  που  πραγματοποίησε στην Αθήνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.»(ΚΤΥΠΑ.Ε.)Θ.Γιάνναρη, του ζήτησε να καλυφθούν και νέες ανάγκες στο βαθμό που είναι εφικτό,  τις επόμενες μέρες αναμένεται μια νέα παρτίδα.