Επαφές με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στεργίου – Γραμματέας Π.Ε. ΝΔ και κλιμάκιο του κυβερνώντος κόμματος είχε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, στο πλαίσιο επαφών με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, η αναφορά του κ. Βαλιάνου για τη συνάντηση:

”Υποδέχτηκα στην Αρναία τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στεργίου – Γραμματέας Π.Ε. ΝΔ , συνοδευόμενο από κλιμάκιο του κυβερνώντος κόμματος,στο πλαίσιο επαφών με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Εξηγώντας τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Αριστοτέλη, σταθήκαμε στα δομικά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης ( στελέχωση, οικονομικά, κινητικότητα, μόνιμες διαρροές προσωπικού κλπ) αλλά και στην επιτάχυνση των χρηματοδοτικών εργαλείων μέσω των οποίων οι Δήμοι θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις υποδομές τους.

Είχαμε παράλληλα την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη μας κ. Θεόκλητο , ενώ η παρουσία του Γραμματέα στην Αρναία έκλεισε με την ξενάγηση μας στις εγκαταστάσεις του τυροκομείου Καραγιάννη όπου ενημερώθηκε για την τοπική παραγωγή και μεταποίηση”.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος