Σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Σιθωνίας και χρήζουν ουσιαστικής επίλυσης έθεσε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, κ. Κυπαρίσσης Ντέμπλας κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στο γραφείο του με κλιμάκιο της ΝΔ, αποτελούμενο από το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Γιώργο Στεργίου, τους βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Καράογλου και Χαλκιδικής Γιώργο Βαγιωνά και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Χαλκιδικής (πρώην ΝΟΔΕ), Απόστολο Τζηρίτη και τοπικά στελέχη.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Ειδικότερα, ο κ. Ντέμπλας επισήμανε τα ακόλουθα:

1. Την απαράδεκτη κατάσταση του Οδικού δικτύου κατά τον Άξονα Νέα Μουδανιά–Σιθωνία.
2. Την αντιπλημμυρική θωράκιση της Σιθωνίας.
3. Τις απαιτήσεις του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς.
4. Την επίλυση ζητημάτων των Βιολογικών σταθμών και του δικτύου Ύδρευσης, τα οποία ανέκυψαν λόγω αύξηση του πληθυσμού, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο.
5. Την ολοκλήρωση της κατασκευής του φράγματος του Χαβρία.
6. Την ενίσχυση του δικτύου Ηλεκτροδότησης, λόγω δραματικά αυξημένων ενεργειακών απαιτήσεων σε ετήσια βάση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Νικήτης, κ. Στέλιος Κωστίκας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ. Δήμος Δημαράς.

Η επίσκεψη του κλιμακίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Κυβέρνησης στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει της παρουσίας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στα εγκαίνια της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και των κυβερνητικών παρεμβάσεων για την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος