DETH

Τα γενέθλια των 110 ετών από την ίδρυση της Εφημαρίδας Μακεδονία, γιόρτασε ο όμιλος που παράλληλα εγκαινίασε το Σάββατο το περίπτερό του στην 85η ΔΕΘ. Την ίδια στιγμή συμπληρώνει και τρία χρόνια από τη νέα εκδοτική προσπάθεια.

Τα εγκαίνια, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση τέλεσε ο αρμόδιος υπουργός κ. Γιάννης Οικονόμου, τον οποίο υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της “Μακεδονία Ενημέρωση”, Παναγιώτης Καραμόσχος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Μιχάλης Αλεξανδρίδης. “Ζητούμενο σήμερα δεν είναι το κυνήγι της είδησης αλλά το κυνήγι της έγκυρης είδησης”, είπε ο κ. Οικονόμου που ευχήθηκε μακροημέρευση και επιτυχίες.

«Πριν από τρία χρόνια ήμαστταν εδώ για να ξεκινήσουμε και πάλι. Μας έλειψε και η ΔΕΘ μετά το περσινό κενό αλλά τώρα δίνουμε όλοι το παρών», δήλωσε ο κ. Καραμόσχος ενώ αναφέρθηκε και στο ενημερωτικό δίκτυο που έχει συστήσει η Μακεδονία.  «Πρόκειται για μια φιλόδοξη προσπάθεια ώστε να έχουμε μια άμεση διακίνηση της πληροφορίας και να ενοποιήσουμε τον δημοσιογραφικό χώρο της βόρειας Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν οι ευχές για την προοπτική πανελλαδικής κυκλοφορίας της έντυπης έκδοσης της Μακεδονίας.

 

Τα εγκαίνια, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση τέλεσε ο αρμόδιος υπουργό;, κ. Γιάννης Οικονόμου, τον οποίο υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της “Μακεδονία Ενημέρωση”, κ. Παναγιώτης Καραμόσχος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Μιχάλης Αλεξανδρίδης.

“Ζητούμενο σήμερα δεν είναι το κυνήγι της είδησης αλλά το κυνήγι της έγκυρης είδησης”, είπε ο κ. Οικονόμου που ευχήθηκε μακροημέρευση και άλλες τέτοιες επετειακές εκδηλώσεις.