Ο Ηλίας Αικατερινάρης είναι ο Πολυγυρινός που θα βρεθεί στις οθόνες μας ως υποψήφιος Greek Next Top Model στο γνωστό reality ομορφιάς.

Ο 26χρονος νεαρός εκτός από το… μόντελιγκ, από μικρός ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο και μέχρι και σήμερα ανήκει στο δυναμικό της Νίκης Πολυγύρου ως τερματοφύλακας.

Σήμερα, θα προβληθεί στις 21:00 το πρώτο επεισόδιο στο οποίο διαγωνίζεται για το βραβείο του Next Top Model, ώστε να κυνηγήσει το όνειρό του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το… μίνι βιογραφικό του Ηλία Αικατερινάρη

Κατάγεται από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Είναι 26 ετών και έχει σπουδάσει ηλεκτρονικός μηχανικός. Παράλληλα ασχολείται με την καλλιέργεια της βρώσιμης ελιάς. Από μικρός βρισκόταν καθημερινά στα γήπεδα τόσο με τη φανέλα της Ελπίδας Πολυγύρου όσο και της Νίκης Πολυγύρου, όπου ανήκει μέχρι και σήμερα. Είναι λάτρης των extreme sports και του ψαρέματος.

”Η αίτηση συμμετοχής για το Next Top Model δεν έγινε από μένα. Νωρίτερα προσπάθησα να ασχοληθώ με το μόντελιγκ αλλά λόγω ενός τραυματισμού και της καραντίνας δεν συνεχίστηκε η συνεργασία με το πρακτορείο. Ήταν μια πόρτα που ανοίχτηκε και είπα να ακολουθήσω την εμπειρία του GNTM”, ήταν τα πρώτα λόγια του Ηλία Αικατερινάρη στο Xalkidiki Politiki. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου