Με οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Ημαθίας, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας έβαλαν «λουκέτο» σε μια οικογενειακή επιχείρηση διακίνησης «σκληρών» ναρκωτικών και συνέλαβαν ένα ζευγάρι και τον γιο τους.

Η επιχείρηση εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε μια γειτονιά στην δυτική Θεσσαλονίκη, όπου συνελήφθησαν ο 63χρονος πατέρας, η 60χρονη μητέρα και ο 23χρονος γιος τους, οι οποίοι διατηρούσαν τρία σπίτια στην ίδια περιοχή και τα χρησιμοποιούσαν για να κρύβουν ποσότητες ηρωίνης και να τις συσκευάζουν ώστε να τις διακινούν στα στέκια τοξικομανών.

Κατά τις έρευνες που έγιναν, βρέθηκαν στα τρία οικήματα 13 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 768,6 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα ηρωίνης και ένα σφυρί που χρησιμοποιούσαν για το σπάσιμο της ηρωίνης, ενώ κατασχέθηκαν και μετρητά ύψους 1.058 ευρώ. Τα μέλη της οικογένειας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών.