Μετά από εννέα χρόνια τακτικών επισκέψεων στον γυναικολόγο της, η Αμερικανίδα Morgan Hellquist έφτασε σε μια απίστευτη συνειδητοποίηση. Ο γιατρός της, ήταν ο βιολογικός της πατέρας.

Οι πρώτες υποψίες ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια μιας ιατρικής επίσκεψης τον περασμένο Απρίλιο, υποστηρίζει η Hellquist σε μήνυση που υπέβαλε πρόσφατα κατά του βιολογικού της πατέρα.

Σύμφωνα με την Washington Post, η ίδια δεν είχε γνωρίσει τον πατέρα της, αφού είχε συλληφθεί με τεχνητή γονιμοποίηση. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η 36χρονη, ο γιατρός Morris Wortman προχώρησε στον τεχνητό εμποτισμό της μητέρας της με το δικό σου σπέρμα, αν και εκείνη και η οικογένειά της πίστευαν ότι είχε χρησιμοποιηθεί το σπέρμα ενός φοιτητή Ιατρικής.

Κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού τον περασμένο Απρίλιο, καθώς ο γυναικολόγος εξέταζε τη γυναίκα, φέρεται να της ζήτησε να βγάλει τη μάσκα επειδή “θα φαινόταν καλύτερα χωρίς αυτή”.

Ο γυναικολόγος κάλεσε την σύζυγό του στην αίθουσα εξετάσεων για να συναντήσει την Hellquist, ώστε να παρατηρήσει τα χαρακτηριστικά της γυναίκας και να διακρίνει την ομοιότητά του με τον Wortman, υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Ο γιατρός, μάλιστα, φέρεται να είπε: “Είσαι πραγματικά τόσο καλό παιδί”. Τότε έγινε γνωστό στην Hellquist ότι ο Wortman, ένας άνθρωπος που γνώριζε για τόσα χρόνια και από τον οποίο λάμβανε ιατρική περίθαλψη για σχεδόν μια δεκαετία, θα μπορούσε να είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Ενα τεστ DNA ένα μήνα αργότερα απέδειξε ότι ήταν, πράγματι, η βιολογική κόρη του. Η γυναίκα αρχικά σοκαρίστηκε και έπειτα προχώρησε σε μήνυση κατά του βιολογικού της πατέρα. Στη μήνυση τον κατηγορεί για ιατρική αμέλεια, έλλειψη συναίνεσης του ασθενούς, απάτη και πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας.