Εντύπωση προκαλεί καταγγελία που αναφέρεται σε δασκάλα σε δημοτικό σχολείο η οποία φέρεται να παροτρύνει τα παιδιά να μην τηρούν τα μέτρα κατά του κορονοϊού και να μη φορούν μάσκα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που μετέδωσε το OPEN TV και η δημοσιογράφος Αδαμαντία Λόλιου η δασκάλα  παροτρύνει τα παιδιά να μην τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό στο σχολείο. Η καταγγελία έγινε από τον σύλλογο γονέων δημοτικού σχολείου για τη δασκάλα των παιδιών τους η οποία φέρεται ότι πάει κόντρα στα μέτρα που ισχύουν για τον κορονοϊό.

Προτρέπει να μην τηρούν τα μέτρα

Η δασκάλα φέρεται ότι δεν έχει εμβολιαστεί και προτρέπει τους μαθητές να μη φορούν τις μάσκες τους και να μην τηρούν τα υπόλοιπα μέτρα. Η επιστολή – καταγγελία των γονέων έχει φτάσει στη Διδασκαλική Ομοσπονδία και στο υπουργείο Παιδείας και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να διαταχθεί ΕΔΕ.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα παρατράγουδα σε σχολεία σε τέσσερις περιοχές της χώρας όπου γονείς στα Καμίνα, στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Θεσσαλονίκη από αρνητές που δεν θέλουν να κάνουν self test στα παιδιά τους.

Πηγή:ethnos.gr