Στα συντρίμμια του οχήματος του γνωστού τράπερ Mad Clip βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του, έπειτα από μέρες που τα αναζητούσε η οικογένειά του και μετά την καταγγελία που είχε κάνει ο παππούς του.

Τα προσωπικά αντικείμενα του μουσικού βρέθηκαν “στα συντρίμμια της καμπίνας, ανάμεσα σε σίδερα και πλαστικά και θραύσματα του εσωτερικού του αυτοκινήτου”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια του τράπερ, Παναγιώτης Μαδιάς, μιλώντας στην εκπομπή “TLive” του Alpha.

Ο κ. Μαδιάς που έκανε αυτοψία στην μοιραία Porshe του τραγουδιστή, ανέφερε σχετικά με το κυρίαρχο αντικείμενο της έρευνας: “Σκοπός σήμερα ήταν να προσπαθήσουμε μέσω του διαγνωστικού μηχανήματος να επέμβουμε στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και να πάρουμε χρήσιμα και εκμεταλλεύσιμα στοιχεία, ώστε να δούμε αν κατά τη στιγμή της πρόσκρουσης ήταν ενεργοποιημένο ή όχι το σύστημα anti-spi, το οποίο επεμβαίνει διορθωτικά σε όποιον τροχό είχε ολισθήσει πάνω στο οδόστρωμα”.

“Τα λάστιχα είχαν αρκετό υπόλοιπο ζωής, καθώς παραλήφθηκαν στις 28/12/20, αλλά ήταν semi – slip, δηλαδή δεν είχαν “καραφλό” πέλμα, αλλά “μικρά τακούνια” που προορίζονται για στεγνό οδόστρωμα”, συμπλήρωσε ο κ. Μαδιάς, τονίζοντας πως αν αποδειχτεί ότι υπήρχαν νερά στο δρόμο, τότε σημαίνει πως πράγματι τα υγρά αυτά επηρέασαν τα μέγιστα για την εκτροπή του οχήματος”.