Αυξάνονται τα περιστατικά επιθέσεων και βίαιων συμπεριφορών γονιών κατά εκπαιδευτικών για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό στα σχολεία. Με αφορμή τα self test και τις μάσκες, γονείς επιτίθενται κατά δασκάλων και καθηγητών, και μάλιστα μέσα στα σχολεία, ενώ άλλοι προχωρούν σε μηνύεις, εξώδικα και αγωγές!

Ένα ακόμα επεισόδιο με γονέα που αρνήθηκε να προσκομίσει το παιδί του τη σχολική κάρτα με το αρνητικό αποτέλεσμα self test κατά την προσέλευση στο σχολείο, έλαβε χώρα στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης.

Ειδικότερα, ο πατέρας απαίτησε να μπει το παιδί στην αίθουσα κανονικά για μάθημα και όταν τελικά δεν επετράπη η είσοδος του μαθητή στο σχολείο, ο πατέρας βγήκε εκτός εαυτού και μπήκε μέσα στο σχολείο, χωρίς να φορά μάσκα, απειλώντας τους εκπαιδευτικούς αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά. Μάλιστα, φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά στη διευθύντρια του σχολείου. Επί τόπου κλήθηκε η αστυνομία και ο γονέας μεταφέρθηκε στο ΑΤ Θέρμης. Σε βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες, σχηματίζεται δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης δημόσιας υπηρεσίας, η οποία αποστέλλεται στον εισαγγελέα, στον οποίο και θα οδηγηθεί ο δράστης αργότερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια