spot_img

    Τραγικός επίλογος στην υπόθεση Πετίτο: Στην 22χρονη ανήκει η σορός που βρέθηκε – Ανθρωποκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

    Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο στις ΗΠΑ, καθώς η νεκροψία που έγινε χθες επιβεβαίωσε ότι το πτώμα που βρέθηκε την Κυριακή, ανήκει στη νεαρή γυναίκα.

    Την ίδια ώρα, οι Αρχές ερευνούν ένα βίντεο που δείχνει έναν άνδρα ο οποίος μοιάζει με τον εξαφανισμένο σύντροφό της.

    «Ο ιατροδικαστής του Τέτον Κάουντι, Μπρεντ Μπλου επιβεβαίωσε ότι τα λείψανα είναι εκείνα της Γκαμπριέλε Βενόρα Πετίτο, με ημερομηνία γέννησης 19 Μαρτίου 1999» ανακοίνωσε στο Twitter το γραφείο του FBI στο Ντένβερ. «Η αρχική απόφαση του ιατροδικαστή για τον τρόπο θανάτου είναι ανθρωποκτονία» ανέφερε το FBI. «Η αιτία θανάτου παραμένει εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων της νεκροψίας».

    Το σώμα της Πετίτο βρέθηκε σε ένα απομακρυσμένο σημείο ενός εθνικού δάσους του Γουαϊόμινγκ. «Το FBI και οι συνεργάτες μας παραμένουν αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουν πως οποιοσδήποτε είναι υπεύθυνος ή συνένοχος στο θάνατο της κυρίας Πετίτο, θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του» ανέφερε ο Μάικλ Σνάιντερ, Ειδικός Αντιπρόσωπος του FBI στο Ντένβερ. «Όποιος έχει πληροφορίες σχετικά με τον ρόλο του κου Λόντρι σε αυτό το θέμα ή την τρέχουσα τοποθεσία του, ας επικοινωνήσει με το FBI» πρόσθεσε.

    Το FBI στο Ντένβερ δήλωσε ότι η υπηρεσία θα ήθελε πληροφορίες από οποιονδήποτε μπορεί να είχε έρθει σε επαφή με την Πετίτο ή τον Λόντρι ή να επισκέφθηκε την περιοχή Spread Creek Dispersed Camping μεταξύ 27- 30 Αυγούστου ή μπορεί να είδε το λευκό βαν τους.

    Μια τέτοια πληροφορία φαίνεται πως ερευνούν οι αρχές στη Φλόριντα, οι οποίες δήλωσαν χθες πως διερευνούν «ενεργά» πλάνα από κάμερα παρατήρησης ελαφιών, που κατέγραψαν έναν πεζοπόρο που μοιάζει με τον αγνοούμενο φίλο της Γκάμπι Πετίτο, να κάνει πεζοπορία στην έρημο.

    Ο Σαμ Μπας είπε ότι εντόπισε τον άνδρα με ένα σακίδιο στις 6:17 το πρωί της Δευτέρας στην πόλη Μπέικερ, περίπου 500 μίλια μακριά από το σπίτι του στο Μορθ Πορτ. «Δε λέω ότι είναι αυτός ο τύπος, αλλά όποιος κατεγράφη από την κάμερά μου στο Μπέικερ, ταιριάζει πολύ στην περιγραφή του Μπράιαν Λόντρι» έγραψε ο Μπας στο Facebook. «Επικοινώνησαν μαζί μου οι Αρχές, αλλά και ο κόσμος στην περιοχή της βορειοδυτικής Φλόριντα είναι σε επιφυλακή».

    Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Οκαλούζα, το οποίο είναι αρμόδιο για την περιοχή Μπέικερ, επιβεβαίωσε ότι ερευνούν τα στοιχεία της κάμερας. «Είμαστε ενήμεροι και το ελέγχουμε ενεργά» δήλωσε ο εκπρόσωπος του σερίφη, Μισέλ Νίκολσον στην New York Post χθες. «Σε αυτό το σημείο, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι».

    Πηγή: real.gr