Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, αλλά και κάτοικοι της Ρόδου είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 32χρονη, της οποίας η δολοφονία συγκλόνισε το νησί και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Η εξόδιος ακολουθία τελείται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο, ενώ η ταφή της θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στο νεκροταφείο Ταξιαρχών Ρόδου.

κηδεία Δώρας Ρόδος
πηγή: Ροδιακή

Φίλη Δώρας: Δεν την άφηνε να καπνίσει στο μπαλκόνι και της έσβηνε φωτογραφίες

Για την καθημερινή κακοποίηση που βίωνε η 31χρονη Δώρα στη Ρόδο, την οποία τελικά δολοφόνησε στο με κυνηγετική καραμπίνα στη μέση του δρόμου ο πρώην σύντροφός της, μίλησε η φίλη της Μαριέττα Διάκου.

Σχετικά με την κακοποίηση που δεχόταν το θύμα από τον δολοφόνο και στη συνέχεια αυτόχειρα πρώην σύντροφό της, η φίλη της Δώρας ανέφερε ότι την είχε κλείδωσε έξω από το σπίτι ένα βράδυ που είχε αργήσει -κατά τον ίδιο- να γυρίσει , άλλες φορές της απαγόρευε να βγει στο μπαλκόνι για να καπνίσει ενώ δεν την άφηνε να βγει με τις φίλες της.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η φίλη της, η Δώρα είχε προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί νόμιζε ότι της είχαν χακάρει τον υπολογιστή και της είχαν διαγράψει ορισμένες φωτογραφίες. Ωστόσο, οι Αρχές την ενημέρωσαν ότι το «χακάρισμα» είχε γίνει μέσα από το σπίτι της. Έτσι κατάλαβε πως ο θύτης τις είχε διαγράψει.

Εν συνεχεία, η κ Διάκου σημείωσε ότι όταν τελικά η Δώρα χώρισε και ξέφυγε από την χειριστική συμπεριφορά του εν συνεχεία δολοφόνου της «μου έδωσε την εντύπωση ότι είχε λυτρωθεί».

Πηγή: ethnos.gr