Απίστευτο επεισόδιο με άνδρα που προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο κέντρο της Λαμίας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής λίγο πριν τις 11:30.

Άτομο που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με την παραβατική του συμπεριφορά και φέρεται να είναι χρήστης ουσιών επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας με ξυράφι τις φλέβες στα χέρια του και στο υπόλοιπο σώμα.

Αν και ξεκίνησε να κάνει κακό στον εαυτό του στην κεντρική πλατεία Πάρκου, διήνυσε μια απόσταση πάνω από 50 μέτρα μέσα στα αίματα, φτάνοντας μέχρι τα Δικαστήρια στην οδό Καποδιστρίου, όπου και έπεσε κάτω στη μέση του δρόμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο φαρμακείο που βρίσκεται στη γωνία, προσπάθησε με τα αίματα να γράψει το όνομα της αγαπημένης του όπως έλεγε, η οποία τον είχε διώξει.

Αστυνομικοί που περιπολούν στην πλατεία και στα Δικαστήρια ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο και διακόμισε τον αιμόφυρτο άνδρα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το ίδιο άτομο πριν δύο χρόνια είχε χαρακώσει τη σύντροφό του στο πρόσωπο, μέσα στην πλατεία Πάρκου, γιατί ήθελε να τον χωρίσει.