Κατόπιν της  κοινοβουλευτικής παρέμβασης  προς τον Υπ. Οικονομικών για τον προσδιορισμό των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων της Χαλκιδικής, ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής Πάνας Απόστολος πραγματοποίησε επίσκεψη στη ΔΟΥ Ν. Μουδανιών, όπου και συναντήθηκε με την Διευθύντρια κ. Πασχαλίνα Παπαδοπούλου.

Στη συνάντηση ο κ. Πάνας ενημερώθηκε από την κ. Παπαδοπούλου για την λειτουργία της υπηρεσίας και τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την περίοδο της πανδημίας, ενώ τέθηκε και το ζήτημα του μεγάλου φόρτου εργασίας, καθώς η Δ.Ο.Υ. Ν. Μουδανιών με βάση τα στατιστικά είναι η Δ.Ο.Υ. με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα πολιτών στην ΠΕ Χαλκιδικής, αλλά είναι φανερά υποστελεχωμένη.

Παράλληλα, συζητήθηκαν τα θέματα αντικειμενικών αξιών σε περιοχές αρμοδιότητας της Δ.Ο.Υ. και τρόποι αντιμετώπισης φορολογικών στρεβλώσεων, με σκοπό την καλύτερη και πιο δίκαιη αντιμετώπιση αντίστοιχων προβλημάτων. Επιπλέον ο κ. Πάνας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με εργαζομένους της ΔΟΥ Ν. Μουδανιών.

Ο κ. Πάνας ανέφερε, πως η συνεχής επαφή του με φορείς αλλά και πολίτες της Χαλκιδικής δίνει μια σαφέστερη εικόνα των προβλημάτων που προκύπτουν και μάλιστα σε μια μεταβατική περίοδο που ακολουθεί την πανδημία, ώστε με συγκεκριμένες παρεμβάσεις στη Βουλή να συμβάλλει στην έγκαιρη επίλυσή τους.