Έπειτα από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Σιθωνίας, Βασίλη Ζίσιου έγινε προσφορά 6 αυτόματων απινιδωτών από την Π.Α.Ε ΠΑΟΚ.

Οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν στα 6 γήπεδα του Δήμου Σιθωνίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού:

“Έπειτα από την πρωτοβουλία μου ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Σιθωνίας έγινε προσφορά έξι ( 6) Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών από την Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ. 

Οι Εξωτερικοί Αυτόματοι Απινιδωτές θα τοποθετηθούν μόνιμα σε εμφανές σημεία και στα έξι (6) γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου Σιθωνίας ως ακολούθως : 

 Γήπεδο ποδοσφαίρου Συκιάς 

 Γήπεδο ποδοσφαίρου Σάρτης 

Γήπεδο ποδοσφαίρου Νικητής 

 Γήπεδο ποδοσφαίρου Αγίου Νικολάου 

 Γήπεδο ποδοσφαίρου Μεταγγίτσι 

 Γήπεδο ποδοσφαίρου Ν.Μαρμαρά 

Η τοποθέτηση τους θα γίνει την Παρασκευή 15 /10/2021 και ώρα 13:00 μ.μ ξεκινώντας από το γήπεδο της Συκιάς και ακολουθώντας την σειρά που αναγράφονται τα γήπεδα, παρουσία του προέδρου KIDS SAVE LIVES – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ κ. Αναστάση Στεφανάκη ( Anastasis Stefanakis ) και της εκπαιδεύτριας KIDS SAVE LIVES -ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ κ. Όλγας Πατζουράκου ( Olga Patsourakou ).

Εκτός από την τοποθέτηση των Απινιδωτών θα ακολουθήσει ενημέρωση για την χρήση και την λειτουργία τους. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ VIRTUAL ΜΑΘΗΜΑ Όσοι θα συμμετέχουν στην τοποθέτηση των απινιδωτών καλούνται να συμμετάσχουν – μέσω σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας – στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα #iSAVElives, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, 18:00-22:00. Το μάθημα προσφέρεται δωρεάν και απαιτείται η προεγγραφή εδώ: https://kidssavelives.gr/ekpaideusi/

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο του Δήμου Σιθωνίας κ. Κυπαρίσση Ντέμπλα ( Κυπαρίσσης Ντέμπλας ) για την στήριξη στο πρόσωπο μου δίνοντας μου την δυνατότητα να είμαι δίπλα και κοντά στον Αθλητισμό του τόπου μας.

Με έξι (6) Απινιδωτές νιώθουμε ακόμη πιο ασφαλείς .”