Μετά το blackout, ήρθε μια ακόμα διακοπή στη λειτουργία, μερικές μέρες αργότερα, όμως, η έκτασή της αυτή τη φορά ήταν πολύ μικρότερη.

Τώρα, το Instagram δηλώνει πως δοκιμάζει μια νέα λειτουργία, η οποία θα στέλνει την ειδοποίηση στους χρήστες ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και η τεχνική ομάδα εργάζεται ώστε να μπορέσει να το επιλύσει.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία για τη νέα λειτουργία του Instagram:

Δοκιμάζουμε μια νέα δυνατότητα που θα σας ειδοποιεί στο Activity Feed όταν θα αντιμετωπίζουμε τεχνικό πρόβλημα και όταν θα επιλύεται. Δεν θα στέλνουμε ειδοποίηση κάθε φορά που υπάρχει διακοπή, αλλά όταν βλέπουμε ότι οι άνθρωποι είναι μπερδεμένοι και αναζητούν απαντήσεις. Θέλουμε να δούμε εάν με αυτή μας την ενέργεια θα γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα μελλοντικά.

Δεν ξέρουμε βέβαια εάν η συγκεκριμένη λειτουργία θα αφορά καθαρά το Instagram ή εάν στόχος είναι να επεκταθεί και στις άλλες πλατφόρμες της εταιρείας, αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι ότι οι δοκιμές ξεκινούν απ’ τις ΗΠΑ και θα συνεχιστούν τους επόμενους μήνες και σ’ άλλες χώρες, με στόχο να αποφασιστεί τότε εάν θα ενταχθεί κανονικά στις υπηρεσίες.

Πηγή: ipop.gr