Κλειστός παραμένει ο δρόμος Κρήμνης-Πλατανοχωρίου, στη Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην ευρύτερη περιοχή. Όπως εκτιμά ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου Χρήστος Κομπόγιαννος η διάνοιξη του δρόμου δεν θα καταστεί εφικτή ούτε και το βράδυ, συνεπώς καλούνται  οι διερχόμενοι οδηγοί να μην επιχειρήσουν την διέλευση, μέχρι εξασθένησης των καιρικών φαινομένων.

Στον Πολύγυρο ο Μπάλλος άφησε τα σημάδια του στην αγροτική οδοποιία με πολλά κομμάτια της να πλημμυρίζουν και να αποκόπτονται. Στην περιοχή του Πλατανοχωρίου κτηνοτρόφος κατάφερε τελευταία στιγμή να διαφύγει τον κίνδυνο και να απομακρυνθεί από τη μονάδα του που παρέσυραν ορμητικά νερά. Ο κτηνοτρόφος αναγκάστηκε να μεταβεί σε ηψηλό σημείο κοντά στη μονάδα με μέρος από το κοπάδι του. Μέχρι τώρα όμως δεν μπορεί η Πυροσνεσιτκή Υπηρεσία να προσεγγίσει και να τον απομακρύνει με ασφάλεια. Σύμφωνα με τον κ. Κομπόγιαννο υπάρχει διαρκής τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του ώστε να ελέγχεται η κατάστασή του μέχρι τα μηχανήματα να προσεγγίσουν το σημείο και να απομακρύνουν τον κτηνοτρόφο.

Να σημειωθεί ότι το ρέμα που προκάλεσε μεγάλη ζημιά στην περιοχή κοντά στο Πλατανοχώρι έρχεται από το Ζαγκλιβέρι όπου επίσης σημειώθηκαν πολλές καταστροφές.