Είχε βουίξει ο τόπος στη Λάρισα για δύο αλλοδαπούς -που εξορμούσαν από την Αθήνα για να διακινούν κοκαΐνη στην θεσσαλική πόλη. Τα ίχνη τους εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών, που έφτασαν ως την πρωτεύουσα για να τους τσακώσουν.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και αξιοποίησαν οι αστυνομικοί, εντοπίστηκε το σπίτι του ενός από τους δράστες που χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών. Το μεσημέρι του Σαββάτου, έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα αλλά ο ένας από τους αλλοδαπούς πέταξε το παράνομο εμπόρευμα από την… ταράτσα!

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και τους δυο, βρήκαν στον δρόμο τις δυο συσκευασίες με κοκαΐνη σε στερεά μορφή συνολικού βάρους 256 γραμμαρίων τις οποίες είχε πετάξει ο αλλοδαπός και στη συνέχεια ερεύνησαν το σπίτι, όπου κατέσχεσαν ακόμη μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους επτά γραμμαρίων, δυο ζυγαριές με υπολείμματα ναρκωτικού και «ζεστά» μετρητά ύψους 38.395 ευρώ!

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οι δράστες χρησιμοποιούσαν για τα ταξίδια τους ως τη Λάρισα, καθώς και πέντε κινητά. Οι δυο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.