Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας θέλοντας να στηρίξει   τις εργαζόμενες, άνεργες και οικονομικά ασθενείς οικογένειες, με  απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιου  αποφάσισε  ομόφωνα την δωρεάν φιλοξενία των μη ωφελούμενων της Πράξης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» στα ΚΔΑΠ του Δήμου κατά την περίοδο 2020-2021.

Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση καλούνται οι μητέρες/κηδεμόνες που  αιτήθηκαν την ένταξή τους στο πρόγραμμα, μοριοδοτήθηκαν πληρώντας τα κριτήρια με πλήρη φάκελο, όμως δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν “αξία τοποθέτησης” – voucher,  να καταθέσουν αίτηση – υπεύθυνή δήλωση στο Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης της επιλογής τους για  την δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους στα ΚΔΑΠ.

Οι αιτήσεις – υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να συνοδεύονται από εκτύπωση των οριστικών αποτελεσμάτων από την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., όπου φαίνεται ότι κατέθεσαν πλήρη φάκελο  αλλά δεν είναι ωφελούμενοι στο πρόγραμμα, και θα κατατίθενται στον υπεύθυνο της κάθε δομής.

ΚΔΑΠ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ : ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΔΑΠ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ : ΚΑΜΠΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΚΔΑΠ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ : ΣΙΩΜΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΔΑΠ ΣΚΙΩΝΗΣ : ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΔΑΠ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ : ΝΑΤΣΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
ΚΔΑΠ ΚΑΛΑΝΔΡΑΣ : ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΔΑΠ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ : ΜΠΑΡΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΔΑΠ ΝΦΩΚΑΙΑΣ: ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ

Σε περίπτωση οποιουδήποτε κωλύματος επικοινωνίας με τις Δομές εναλλακτικά μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να επικοινωνεί στο  τηλέφωνο 23740-20.064.