Με πολλή δουλεία και επενδύσεις 250 χιλ ευρώ, η Δημοτική Επιχείρηση «Τουριστικές Επιχειρήσεις Τορώνη ΑΕ» και ο πρόεδρός της Γιάννης Μαλλίνης κατάφεραν φέτος να κλείσουν μια αξιοπρεπή χρονιά κάτω από αντίξοες συνθήκες και με αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας. Όπως αναφέρει ο κ. Μαλλίνης η διοίκηση των δύο τελευταίων ετών χαρακτηρίζεται άτυχη λόγω συγκυριών, ωστόσο δούλεψε πολύ σκληρά για υπάρχει αποτέλεσμα.

Το 2020 σύμφωνα με τον κ. Μαλλίνη υπήρχε μικρή πτώση τζίρου που εξισορροπήθηκε το 2021 ώστε να βρίσκονται σε επίπεδο προ covid. Σημαντικό θεωρείται το γεγονός ότι δεν σημειώθηκαν κρούσματα στο κάμπινγκ Πλατανίτσι, κάτι που μετράει στην ασφαλή λειτουργία του.

Το διάστημα αυτό ολοκληρώνεται ο δεύτερος χρόνος από το πλάνο 4ετίας για την αναβάθμιση του κάμπινγκ, όπως επισημαίνει ο κ. Μαλλίνης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής διοίκησης της ΑΕ.

Ως πρόεδρος της σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης ο κ. Μαλλίνης έκανε επίσης έναν σύντομο απολογισμό. «Κάναμε πολλές παρεμβάσεις σε σχολικά κτίρια όπως το γυμνάσιο της Συκιάς και της Νικήτης αλλά και του Ν. μαρμαρά. Σοβαρές παρεμβάσεις έγιναν στο σχολείο του Αγ. Νικολάου, κάτι για το οποίο πρέπει να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Σιθωνίας για τις προσπάθειες που έκανε», τόνισε ο. κ Μαλλίνης.

Επόμενος στόχος σύμφωνα με τον ίδιο είναι η κατασκευή σύγχρονου εργαστηρίου στο Τεχνικό Λύκειο της Νικήτης.