Μια ιστορία αγάπης που κρατούσε εδώ και 15 χρόνια και είχε ξεκινήσει σε μια ταβέρνα ολοκληρώθηκε χθες με τον πολιτικό γάμο του Νίκου και της Μάρθας στο δημαρχείο της Αθήνας με τον Κώστα Μπακογιάννη να παντρεύει το ζευγάρι.

Εκείνος 87 ετών εκείνη 85 ετών ένωσαν τις ζωές τους και «επισήμως» όπως θα πει στο protothema.gr ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος για περισσότερα από 50 χρόνια εργαζόταν στη Γερμανία.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξήγησε ότι εδώ και 15 χρόνια έλεγε στη Μάρθα να παντρευτούν αλλά εκείνη δεν ήθελε. «Δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ύστερα από τόσα χρόνια την κατάφερα. Της είχα πει τι θα γίνει θα με παντρευτείς επιτέλους και τελικά δέχτηκε να πάμε στο δημαρχείο».

 

Όπως είπε η γνωριμία τους είχε γίνει σε μια ταβέρνα. Εκείνη ήταν χήρα όπως και εκείνος και αποφάσισαν να πορευτούν μαζί. Ο κ. Νίκος έχει μια κόρη και δύο εγγόνια και τις επόμενες ημέρες θα κανονίσει ένα μεγάλο τραπέζι για το ευτυχές γεγονός.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αποκάλυψε χθες μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός:

«Εσείς Νίκο θέλετε για σύζυγό σας την Μάρθα;
⁃ ΑΣΦΑΛΩΣ!!
⁃ Εσείς Μάρθα θέλετε για σύζυγό σας τον Νίκο;
⁃ ΠΟΛΥ!!
Και κάπως έτσι απόψε στο Δημαρχείο, ενώθηκαν σε γάμο δύο ζωές, 87 και 85 ετών. Χαμογελαστοί, λαμπεροί και αληθινά ευτυχισμένοι. Αυτή και αν είναι μια υπέροχη ιστορία αγάπης!»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ακόμη ότι στο Μόναχο όπου βρισκόταν είχε γνωρίσει και τον Παύλο Μπακογιάννη και όταν χθες ολοκληρώθηκε ο πολιτικός τους γάμος αρκετά συγκινημένος μίλησε με τον Κώστα Μπακογιάννη για τον πατέρα του: «Θυμήθηκα τότε που είχα γνωρίσει τον μεγάλο Παύλο Μπακογιάννη και μιλήσαμε με το δήμαρχο και συγκινήθηκα».

gamos_gerwn__2_
gamos_gerwn__3_
gamos_gerwn__1_

Πηγή: protothema.gr