Στη Μ. Παναγία βρέθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιος Βαγιωνάς, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και έπειτα επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ στον Πολύγυρο και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την ανάδειξη των προέδρων των Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών, και των μελών τους, των προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και των μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών,της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βουλευτή της Ν.Δ. Γεώργιου Βαγιωνά:

“Ενωμένοι και δυνατοί στηρίζουμε τη ΝΔ και τη χώρα.

Σήμερα η ΝΔ αναδεικνύει για ακόμη μια φορά το δημοκρατικό, ενωτικό και ανανεωτικό της πνεύμα με τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών εν όψει του Συνεδρίου του κόμματος.

Ψήφισα στη Μ.Παναγία και αμέσως μετά επισκέφθηκα τα κεντρικά Γραφεία του κόμματος στον Πολύγυρο όπου είχα τη χαρά να συνομιλήσω με στελέχη και μέλη.

Ο ενθουσιασμός των νεοδημοκρατών είναι έκδηλος καθώς κάθε μέρα οι σωστές και σοβαρές πρωτοβουλίες του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης μας επιβεβαιώνουν και ικανοποιούν την εμπιστοσύνη της εκλογικής μας βάσης διευρύνοντάς τη”.