Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η διαδικασία για την ανάδειξη των Προέδρων των Δ.Ε.Ε.Π., των μελών των Δ.Ε.Ε.Π., των Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε.,της Νέας Δημοκρατίας. Οι εσωκοματικές εκλογές του κυβερνόντος κόμματος διεξάγονται κανονικά στη Χαλκιδική, και ειδικότερα στα γραφεία της ΝΔ στον Πολύγυρο. Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο βουλευτής Γιώργος Βαγιωνάς από τον αριθμό των συμμετοχών στη διαδικασία στη Χαλκιδική όπου τα στελέχη ξεπερνούν τα 1300 κάτι που όπως είπε ο ίδιος δείχνει και το ενδιαφέρον νέων ανθρώπων για τα κοινά. Επιπλέον θετικό κρίνεται το γεγονός ότι οι πλειονότητα των ψηφοφόρων ψηφίζει δια ζώσης και όχι ηλεκτρονικά, καθώς ρητά προβλέπεται ότι εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι στους χώρους διεξαγωγής της διαδικασίας.

Θυμίζουμε ότι για ΔΕΕΠ Χαλκιδικής υπάρχουν δύο υποψήφιοι που διεκδικούν την Προεδρεία και 10 υποψήφιοι για μέλη της οργάνωσης.

Σύμφωνα με τη Βασική Εγκύκλιο των Εσωκομματικών Εκλογών της Νέας Δημοκρατίας και μετά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις θέσεις των Προέδρων Δ.Ε.Ε.Π. – ΔΗΜ.Τ.Ο., μελών Δ.Ε.Ε.Π. – ΔΗΜ.Τ.Ο. και Συνέδρων, δε διεξάγονται εκλογές στις εκλογικές περιφέρειες: ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΗΜΑΘΙΑΣ, ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΛΕΣΒΟΥ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΠΕΛΛΑΣ, ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΣΕΡΡΩΝ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΦΩΚΙΔΑΣ, ΧΑΝΙΩΝ, ΧΙΟΥ ΚΑΙ Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ (πλην ΑΙΓΙΝΑΣ), καθώς οι υποψήφιες/οι είναι αριθμητικά ισάριθμες/οι με τις εκλέξιμες θέσεις.

Δείτε ΕΔΩ τις απευθείας συνδέσεις του Xalkidiki Politiki  και όσα ανέφερε ο Βουλευτής Χαλκιδικής Γεώργιος Βαγιωνάς

Δείτε ΕΔΩ τις απευθείας συνδέσεις του Xalkidiki Politiki και όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος