Όλα ξεκίνησαν όταν ο χορογράφος ανέβασε story στο Ιnstagram στο οποίο φαίνεται να χλευάζει μια νεαρή κοπέλα που κάθεται στο διπλανό τραπέζι επειδή έχει παραπανίσια κιλά και φορά… ριγέ μπλουζάκι.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο κοροϊδεύει την κοπέλα που κάθεται ακριβώς δίπλα του για τα κιλά της, για το ρούχο που φοράει, και μάλιστα δείχνει και το πρόσωπό της στους followers του.

“Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. ‘Όταν είσαι παχύς, δεν φοράς ρίγα οριζόντια.’ Κοιτάξτε”, ήταν τα λόγια του Τάσου Ξιαρχό στο εν λόγω βίντεο. Αμέσως μετά, ο influencer έστρεψε την κάμερα προς την κοπέλα και ξεκίνησε να καταγράφει τις κινήσεις της. Ο ίδιος φυσικά πήρε αυτή την πρωτοβουλία, δίχως την άδεια της κοπέλας.

Στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό ανεβάζει άλλο ένα βίντεο, στο οποίο λέει πως έχει κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα που χλεύαζε είδε από το Instagram της τα stories του χορευτή.

Αμέσως προκλήθηκε σάλος στα social media.

Μάλιστα, η κοπέλα που άθελά της έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τον Τάσο Ξιαρχό του έστειλε και ένα μήνυμα θέλοντας να εκφράσει την ενόχλησή της. «Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη» έγραφε το μήνυμα της κοπέλας.

 

 

Αλλά και πολλοί χρήστες σχολιάζουν αρνητικά τον Τάσο Ξιαρχό και τον κατηγορούν για bullying, ανάμεσά τους η Δανάη Μπάρκα, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Καίτη Γαρμπή.

 

 

Πηγή: real.gr