Oαγώνας καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση για τους συγγενείς και φίλους των αθλητών που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο όπου πραγματοποιούνταν η συγκεκριμένη διοργάνωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Κατά τη διάρκεια όμως του live streaming, οι γονείς σοκαρίστηκαν όταν είδαν τον προπονητή να χαστουκίζει τη νεαρή αθλήτρια και στη συνέχεια να την πιάνει από το σβέρκο, ενώ παράλληλα την ταρακουνούσε και την επέπληττε σε έντονο ύφος.

Ο εν λόγω προπονητής μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του εξήγησε πως: «Το κορίτσι, όπως και την αδελφή του τα έχω σαν παιδιά μου γιατί είναι από μονογονεϊκή οικογένεια. Προσπαθώ να τις τραβήξω από λάθος δρόμους. Δύο φαπούλες της έριξα. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος», ενώ υποστήριξε πως έχει πάρει την συγκατάθεση από τη μητέρα της 13χρονης αθλήτριας για να προβεί σε τέτοιες κινήσεις.

«Είναι σαν δεύτερος πατέρας στα παιδιά μου. Ό,τι έγινε, έγινε μέσα στο stress του αγώνα, δε χρειάζεται να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα. Ήταν κάτι της στιγμής, δεν έχει ξαναγίνει και ούτε πιστεύω θα γίνει άλλη φορά», δήλωσε η μητέρα της 13χρονης.

Δείτε το βίντεο: