Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα μετά τη λήξη του αγώνα Καλαμωτής – Ατρομήτου. Μέλος της Διοίκησης των φιλοξενουμένων ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του υπέστη ανακοπή και έμφραγμα. Άμεσα ο γιατρός και Πρόεδρος του Ατρομήτου Αγ. Γεωργίου Συκούση Μανώλης Καραμούζος, ο διασώστης και προπονητής Μιμης Γιοβανάκης καθώς και η νοσηλεύτρια μέλος του ΔΣ Καλαμωτής Μαρία Μελισσινού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο όπως μας ανέφερε ο Πρόεδρος του Ατρομήτου Αγ. Γεωργίου Συκούση ο απινιδωτής που είχε προσφέρει η Περιφέρεια στην  Κοινότητα Καλαμωτής βρίσκονταν στο Κοινοτικο γραφείο του χωριού και καθώς δεν βρίσκονταν τα κλειδιά έσπασαν την πόρτα για να μπουν και να πάρουν τον απινιδωτή. Ακολούθως μεταφέρθηκε στην καρότσα αγροτικού στο ΚΥ Πυργίου  καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο. Τελικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χίου όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Η Διοίκηση του Ατρομήτου Αγ. Γεωργίου Συκούση σε ανακοίνωση της εύχεται ταχεία ανάρρωση στο μέλος του ΔΣ με την ευχή να είναι σύντομα στο πλευρό της ομάδας.

Πηγή: chiosin.gr