Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η δυνατότητα ομιλίας και χρήσης μια δεύτερης ξένης γλώσσας αποτελεί σημαντικό εφόδιο στην επαγγελματική και όχι μόνο σταδιοδρομία ενός ανθρώπου. Παλαιότερα  και μέχρι σήμερα συνήθως η γερμανική γλώσσα ανήκει στην δεύτερη επιλογή μετά την αγγλική. Η γερμανική γλώσσα εντάσσεται δυναμικά εδώ και χρόνια μέσα στις επικρατέστερες επιλογές των υποψηφίων και οι λόγοι είναι βάσιμοι.

Στην επαγγελματική εξέλιξη μπορεί κανείς να αντιληφθεί την χρησιμότητα των γερμανικών όταν διαπιστώσει ότι πολλές γερμανικές εταιρείες που έχουν εγκατασταθεί στην χώρα μας αναζητούν εργαζόμενους που χειρίζονται ικανοποιητικά την γερμανική γλώσσα.

Στο εμπόριο οι συναλλαγές μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας είναι και θα συνεχίσουν να είναι τεράστιες ενώ στον τουρισμό τα γερμανικά έχουν υψηλή θέση λόγω του μεγάλου αριθμού Γερμανών επισκεπτών.

Σημαντικό παράγοντα αποτελεί και η μετανάστευση. Ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων έχουν μεταναστεύσει στην Γερμανία για να αποκατασταθούν επαγγελματικά  ή να σπουδάσουν.

Η γνώση της γερμανικής γλώσσας προσφέρει ευκαιρίες. Αν θέλετε να τις εκμεταλλευτείτε μπορείτε να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Γερμανικών ενηλίκων στο  ExpertinDanas δια ζώσης αλλά και με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση (online) ενώ παρέχεται ψηφιακό υλικό και ψηφιακή πλατφόρμα οργάνωσης του διαβάσματος του μαθητή.

Το πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκμάθησης Γερμανικής Γλώσσας προωθεί την αποτελεσματική εκμάθηση της προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, μέσω καινοτόμων διδακτικών διαδικασιών και οδηγεί σε εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις πτυχίων Γλωσσομάθειας.

Αποκτήστε την αναγνωρισμένη πιστοποίηση του Γερμανικού Ινστιτούτου Goethe ή του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας ή του Αυστριακού Οργανισμού ÖSD.

 

Κάποια από τα χαρακτηριστικά του προγράμματος Γερμανικών ενηλίκων του ExpertinDanas είναι η προετοιμασία για όλα τα πτυχία, το ψηφιακό υλικό που παρέχεται για καλύτερη κατανόηση και αφομοίωση της ύλης, η συνεχής υποστήριξη στον εκπαιδευόμενο τόσο δια ζώσης όσο και εξ’ αποστάσεως ενώ η καθηγήτρια έχει σπουδάσει και έχει ζήσει στη Γερμανία. Σε οκτώ μήνες μπορείτε να φτάσετε στο επίπεδο Β1. Γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά στο ExpertinDanas.

Τηλέφωνο 23940 25472