Ιταλία, μια χώρα κοντινή μας, με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, ξακουστή για την μόδα, την κουζίνα, τον πολιτισμό της. Η ιταλική γλώσσα χαρακτηρίζεται ευκολότερη συγκριτικά με άλλες ως προς την γραφή και την ομιλία και έχει κοινά στοιχεία με την ελληνική.

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ExpertinDanas έχουμε δημιουργήσει ένα διαδραστικό πρόγραμμα εκμάθησης που στόχο έχει να προσφέρει στον εκπαιδευόμενο μέσα από το σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό και τη βιωματική μάθηση την δυνατότητα να μάθει εύκολα να χειρίζεται την Ιταλική γλώσσα.

Οι ενήλικες μαθαίνουν Ιταλικά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Έχουμε αναπτύξει για τους ενήλικές μαθητές μας ψηφιακή πλατφόρμα οργάνωσης του διαβάσματός τους και έχουμε ενσωματώσει στη διδασκαλία της γλώσσας αυθεντικό ψηφιακό υλικό. Προσφέρουμε μια εμπειρία μαθήματος ευχάριστη και μοναδική είτε παρακολουθεί κάποιος το μάθημα δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως.

Με αυστηρά ολιγομελή τμήματα για Ιταλικά ενηλίκων πετυχαίνουμε την εξατομικευμένη διδασκαλία και την αμεσότητα μεταξύ των έμπειρων καθηγητών μας και του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και να καλύψουμε τους στόχους του.  Η πιστοποίηση στην Ιταλική γλώσσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μοριοδότηση  στο ΑΣΕΠ και στο δημόσιο και ιδιωτικό  τομέα

Για να γνωρίσετε κι εσείς όλα τα παραπάνω μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ExpertInDanas www.expertindanas.gr ή να τηλεφωνήσετε στο 23940 25472