Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό, σχετικά με την παραχώρηση των αδιανέμητων οικοπέδων στη Σάρτη απέστειλε ο βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς παρεμβαίνοντας στο σοβαρό αυτό θέμα.

Στην επιστολή ο Βουλευτής Χαλκιδικής τονίζει πως η Σάρτη είναι ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς οικισμούς της Σιθωνίας και δεν έχει επαρκείς χώρους κοινωνικής ωφέλειας στην περιοχή των αιτούμενων προς παραχώρηση ακινήτων.

Ο Γιώργος Βαγιωνάς ζητάει με τη συγκεκριμένη επιστολή την αναστολή των προγραμματισμένων δημοπρατήσεων για την κατά χρήση παραχώρηση οκτώ ακινήτων της Σάρτης, ώστε να εξεταστούν και οι αιτήσεις του Δήμου.

“Αναγκαιότητα παραχώρησης των αδιανέμητων ακινήτων της Σάρτης στο Δήμο Σιθωνίας”

“Στέκομαι στο πλευρό των κατοίκων της Σιθωνίας καθώς και του Δήμου αναφορικά με το αίτημα που αφορά στην παραχώρηση αδιανέμητων οικοπέδων που βρίσκονται στη Σάρτη, στο Δήμο Σιθωνίας κατ’ εφαρμογή διατάξεων του νόμου 4061/2012.

Με επικοινωνία μου και επιστολή μου προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λιβανό εξήγησα την αναγκαιότητα παραχώρησης των αδιανέμητων ακινήτων της Σάρτης στο Δήμο Σιθωνίας με σκοπό την αναβάθμιση και δημιουργία κοινωνικών δομών και χώρων κοινής ωφέλειας στην περιοχή”, αναφέρει ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Γεώργιος Βαγιωνάς.