εμβόλιο

Ηχηρή και σταθερή ψήφο εμπιστοσύνης στη Θεσσαλονίκη δίνει η Pfizer καθώς επιλέγει σταθερά την πόλη για να δημιουργήσει Κέντρα καινοτομίας, με τα οφέλη για την τοπική οικονομία να είναι πολλαπλά (νέες θέσεις εργασίας, δημιουργία προστιθέμενης αξίας, αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής).

Επενδύσεις από κολοσσούς τέτοιου βεληνεκούς στέλνουν ισχυρό σήμα στην παγκόσμια οικονομική κοινότητα ενώ αποτελούν την καλύτερη «διαφήμιση» για το επενδυτικό προφίλ της Θεσσαλονίκης, καθιστώντας την πόλη «μαγνήτη» προσέλκυσης κεφαλαίων.

Το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (Center for Digital Innovation – CDI) αναπτύσσει καινοτόμες ψηφιακές και τεχνολογικές λύσεις που προάγουν τον εταιρικό σκοπό της Pfizer, και την ανακάλυψη καινοτόμων φαρμάκων και εμβολίων για τους ασθενείς. Στρατηγική προτεραιότητα του CDI αποτελεί η σύναψη ισχυρών συνεργασιών με ταλέντα της ακαδημαϊκής Ελληνικής κοινότητας και τοπικών φορέων του οικοσυστήματος καινοτομίας.

Το ψηφιακό και τεχνολογικό κέντρο καινοτομίας του φαρμακευτικού κολοσσού που ήδη λειτουργεί στην πόλη αποτελεί τμήμα του παγκόσμιου ψηφιακού δικτύου της εταιρείας και είναι στενά συνδεδεμένο με το εξωτερικό οικοσύστημα. Η Pfizer σταδιακά οικοδομεί ένα δίκτυο συνεργασίας με τα στελέχη της και τους τοπικούς φορείς, με σκοπό να παρέχει διάφορες υπηρεσίες και προγράμματα.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια