Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου ξεκινά η διακίνηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων από τους παραγωγούς του Ταξιάρχη. Από το ορεινό χωριό του Πολυγύρου θα ταξιδέψουν σε δεκάδες σημεία ανά τη χώρα περισσότερα από 25 χιλιάδες δέντρα, για να στολίσουν σπίτια, επιχειρήσεις, πλατείες, και δημόσια κτίρια.

Οι παραγωγοί αποφάσισαν φέτος να χαρίσουν χαμόγελα σε παιδιά με αναπηρία σε δύο ιδρύματα του τόπου μας. Παράλληλα, θα γίνουν τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές κληρώσεις κατά τις οποίες 20 τυχεροί και πλέον θα κερδίσουν το δέντρο που θα στολίσουν στις φετινές γιορτές. Ήδη οι παραγωγοί του Ταξιάρχη είναι σε συνεννόηση τόσο με την ΕΡΤ3 όσο και με τον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη.

«Ελπίζουμε ότι φέτος θα τα πάμε πολύ καλύτερα και θα είναι μια χρονιά διαφορετική από την περσινή. Όλα κυλάνε ομαλά μέχρι στιγμής χωρίς να έχουμε τα προβλήματα των προηγούμενων Χριστουγέννων. Οι ελατοπαραγωγοί θα μετακινηθούν κανονικά σε όλους τους νομούς της χώρας και θα βρεθούν στα σημεία διάθεσης που βρίσκονται κάθε χρόνο», τόνισε ο πρόεδρος του Ταξιάρχη Ιωάννης Ξάκης.

Τα έλατα του Ταξιάρχη θα διατίθενται στη Θεσσαλονίκη στα εξής σημεία: στις δύο πύλες της ΔΕΘ, επί της Αγγελάκη και στη Νότια πύλη, στη Βούλγαρη, στο ΙΚΕΑ, στο αεροδρόμιο, και στον περιφερειακό.