ΟΠαύλος Χαϊκάλης ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το θέατρο μετά τις αντιδράσεις του κοινού, όταν έκανε γνωστή την επιστροφή του σε παράσταση στην Κύπρο.

Με αφορμή όσα διαδραματίστηκαν το προηγούμενο διάστημα στο πλαίσιο του #MeΤοο και τις σοβαρότατες καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστες συμπεριφορές, ο ίδιος δήλωσε πως εγκαταλείπει οριστικά την υποκριτική.

«Είχα την εσωτερική ανάγκη να δουλέψω όμως είναι η τελευταία μου παράσταση στο θέατρο και αυτό για να μην έχει κανένα πρόβλημα κανένας συνάδελφός μου. Θέλω να είναι όλοι ευχαριστημένοι», διευκρίνισε, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Επιπλέον, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ηθοποιός πρόκειται να συμμετέχει σε μία τελευταία παράσταση στην Κύπρο και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο χωριό του. Η θεατρική παράσταση η οποια υποτίθεται ότι θα είναι η τελευταία του δουλειά ως ηθοποιός είναι η περιοδεύουσα επιθεώρηση με τίτλο «ΝικόΤΙΤΑΝΙΚΟΣ». Στην ίδια παράσταση, παίζουν ο Γιάννης Φλωρινιώτης, η Ελένη Φιλίνη και ο Μιχάλης Μόσιος.

Πηγή: real.gr