Με δύο οχήματα είχαν πάει σε μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς για να παραλάβουν ένα φορτίο με μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και να την διακινήσουν στην Ελλάδα, δύο αδέλφια τα οποία συνεργάζονταν με μεγαλεμπόρους ναρκωτικών από τη Βόρεια Μακεδονία!

Για κακή τους τύχη, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς που ασχολούνται με την αντιμετώπιση του διασυνοριακού εγκλήματος ενημερώθηκαν για την επικείμενη εισαγωγή των ναρκωτικών και τους εντόπισαν το μεσημέρι της Τρίτης, οπότε ακινητοποίησαν τα αυτοκίνητά τους και βρήκαν στους χώρους αποσκευών 18 συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 60 κιλών και 800 γραμμαρίων.

Οι δυο Έλληνες παραδέχθηκαν ότι τις παρέλαβαν από την γειτονική χώρα και στην κατοχή τους, εκτός από τα δύο οχήματα που χρησιμοποιούσαν, κατασχέθηκαν ακόμη 650 ευρώ και δυο κινητά. Τα αδέλφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, που τους απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια με σκοπό την διακίνηση.