Δημοτικός αστυνομικός που βρισκόταν σε υπηρεσία ακινητοποίησε άτομο που καταδίωκε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και είχε προηγουμένως αρνηθεί έλεγχο.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στην οδό Ιασωνίδου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής. Όπως ανέφερε, ο δημοτικός αστυνομικός ακινητοποίησε το εν λόγω άτομο και το παρέδωσε στους αστυνομικούς.

Ο κ. Δαγκλής συνεχάρη την Δημοτική Αστυνομία και τον συγκεκριμένο δημοτικό αστυνομικό.

Η ανάρτησή του:

Στις 20/10/2021, δύο στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας συνέδραμαν ουσιαστικά στην σύλληψη ατόμου που είχε προβεί σε κλοπή στο κέντρο της πόλης μας.

Σήμερα, 01/12/2021 στις 17.30, στην οδό Ιασωνίδου, ένας ακόμη Δημοτικός Αστυνομικός, που βρισκόταν σε υπηρεσία, ακινητοποίησε άτομο που καταδιωκόταν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έχοντας αρνηθεί προηγουμένως σχετικό έλεγχο. Ακούγοντας τις φωνές των αστυνομικών, που τον καλούσαν να σταματήσει, επενέβη αστραπιαία και ακινητοποίησε το εν λόγω άτομο παραδίδοντάς το στους Αστυνομικούς.

Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη Δημοτική Αστυνομία και στον συγκεκριμένο Δημοτικό Αστυνομικό γιατί με την πράξη του αυτή απέδειξε για μία ακόμη φορά το υψηλό αίσθημα ευθύνης που πολλές φορές υπερβαίνει κατά πολύ το καλώς εννοούμενο καθήκον.