Τα παιδιά του ειδικού δημοτικού και νηπιαγωγείου Ν. Προποντίδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία, τραγούδησαν στο Δημαρχείο το δικό τους τραγούδι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δημάρχου Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά:

Σου μιλώ, έλα κοντά μου, σου χαμογελώ, ψάξε μες στα μάτια μου κρυμμένο θησαυρό” με αυτούς τους πρώτους στίχους του τραγουδιού τους που τραγούδησαν τα παιδιά του ειδικού δημοτικού και νηπιαγωγείου Ν. Προποντίδας στο Δημαρχείο στέλνουν το δικό τους μήνυμα σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Μία ημέρα που θυμίζει σε όλους μας ότι τα άτομα με αναπηρία είναι διαφορετικά, μα είναι ίσα. Χρέος μας να είμαστε δίπλα τους. Δε ζητάνε οίκτο αλλά μια αγκαλιά στήριξης και ίσες ευκαιρίες.

“Το σχολείο της καρδιάς μας” όπως συνηθίζουμε να το αποκαλούμε απέδειξε με τη σειρά του ότι διαθέτει κι αυτό πολύ μεγάλη καρδιά, καθώς παρέδωσε, για να τοποθετηθούν στα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου, τρεις (3) αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές, οι οποίοι αγοράστηκαν με τα έσοδα του αγώνα δρόμου “Γίνε Specialistas”.

Μας τραγούδησαν το τραγούδι τους “Σου μιλώ, έλα κοντά μου” (στίχοι: Κασκανιώτης Ανδρέας, Εμμανουηλίδου Αθανασία), ενώ στη συνέχεια μοίρασαν την κάρτα που έφτιαξαν για την ημέρα αυτή στους συμπολίτες μας στα Ν. Μουδανιά.