Η σημερινή πραγματικότητα στον κόσμο του επιχειρείν επιτάσσει την ορθή διαχείριση της οποιασδήποτε πληροφορίας με στόχο, καταρχήν την επιβίωση και σε δεύτερο χρόνο την μεγέθυνση.

Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται με την γνώση της διαχείρισης προγραμμάτων ERP τα οποία είναι ο καλύτερος σύντροφος του σύγχρονου επαγγελματία που επιθυμεί οργάνωση, εύκολη διαχείριση, σωστό έλεγχο και πλήρη εικόνα των κινήσεων της επιχείρησής του

Τα συστήματα ERP είναι εφαρμογές Εμπορικής Διαχείρισης και με αυτά

  • Γίνεται η μηχανογραφική παρακολούθηση και έκδοση των παραστατικών (Τιμολογίων, Δελτίων αποστολής κτλ.)
  • Παρακολουθούνται μηχανογραφικά οι αγορές μιας επιχείρησης
  • Παρακολουθούνται μηχανογραφικά τα είδη που υπάρχουν στους αποθηκευτικούς χώρους της επιχείρησης καθώς και οι κινήσεις τους
  • Γίνεται παρακολούθηση των υπολοίπων των Πελατών και των Προμηθευτών
  • Παρακολουθούνται οι εισαγωγές και οι εξαγωγές των Πελατών και των Προμηθευτών

Το Enterprise Resource Planning (ERP) επεξεργάζεται και αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της επιχείρησης, υποστηρίζοντας όλες τις λειτουργίες της, που μπορεί να εκτείνονται από τις οικονομικές υπηρεσίες και τη διοίκηση ανθρώπινων πόρων, μέχρι την εφοδιαστική αλυσίδα και τις σχέσεις με τους πελάτες.

 

Είναι αυτονόητο λοιπόν πως θα είναι αδύνατη η κάλυψη μιας θέσης εργασίας χωρίς την γνώση erp προγραμμάτων, όπως επίσης είναι αυτονόητο πως ένας ελεύθερος επαγγελματίας οφείλει να εντάξει στην λειτουργία της επιχείρησης του κάποιο erp πρόγραμμα, αν θέλει ο ανταγωνισμός να μην τον πετάξει εκτός αγοράς.

 

Στο ExpertinDanas μπορείτε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να μάθετε να χειρίζεστε το ERP της SoftOne. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνδυάζει εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση και πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης (e learning), ενώ μπορείτε να αποκτήσετε βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης.

 

Ακόμη μπορείτε να συνδυάσετε την εκμάθηση του ERP και με άλλες χρήσιμες δεξιότητες όπως  soft skills, τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης και εφαρμογές του cloud, αν παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα γραμματειακής υποστήριξης του ExpertinDanas.

 

Ενημερωθείτε στο www.expertindanas.gr ή καλέστε στο 23940 25472 για περισσότερες πληροφορίες