Αγώνα δρόμου κάνει η δημοτική αρχή Κασσάνδρας για να ολοκληρώσει δρομολογημένες παρεμβάσεις που έχουν μείνει πίσω λόγω πανδημίας. Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, ανέφερε ότι για πολλούς μήνες εδώ και ενάμιση χρόνο, οι υπηρεσίες του δήμου λειτουργούσαν με το 1/3 του προσωπικού λόγω αδειών, τηλεργασίας και απουσίας νόσησης.

«Η εκπόνηση μελετών, και η εκτέλεση έργων κατέστησαν ιδιαίτερα χρονοβόρες διαδικασίες λόγω πανδημίας. Οι συνεργάτες της παράταξης και όλο το προσωπικό του δήμου δούλεψαν σκληρά για να πετύχουμε κάποια πράγματα και τους ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια», τόνισε η δήμαρχος Κασσάνδρας.

Μια από τια παρεμβάσεις που ολοκληρώθηκε αφορά τη Σίβηρη και την αποκατάσταση του τοιχίου που έπεσε. Παράλληλα έγινε και επιπλέον παρέμβαση – μικρής κλίμακας ανάπλαση με φωτισμό. Ανάλογα στο Πολύχρονο τελείωσε η  ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και αποκατάσταση στο τοιχίο, όπως και στη Χανιώτη. Στο Πευκοχώρι επίσης χρειάστηκαν παρεμβάσεις αποκατάστατης. Το ίδιο έγινε και στο Κασσανδρινό, με πλακόστρωτο και φωτισμό.

«Είμαστε διοίκηση δύο ετών. Υπάρχουν προβλήματα αλλά και πολύ όρεξη, κάτι που θα φανεί στο τέλος. Η αγάπη μας για τον τόπο υποσκελίζει τα προβλήματα», τόνισε ο κ. Χαλκιά και σημείωσε ότι ο απολογισμός θητείας γίνεται στο τέλος. Κάλεσε τους δημότες να αναλογιστούν ότι για να εκτελεστεί ένα έργο απαιτούνται υπό νορμάλ συνθήκες 18 μήνες περίπου. Η χρονική αυτή διάρκεια πολλαπλασιάζεται λόγω πανδημίας όπως τόνισε η δήμαρχος.