Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 14χρονου κοριτσιού που πέθανε στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις, όπως αναφέρει το tvstar.gr.

Το κορίτσι, νοσούσε από κορονοϊό, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην 14χρονη την Τρίτη στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας. Η ταφή της 14χρονης θα γίνει στα Στύρφακα του δήμου Λαμιέων.

ΕΔΕ στο Νοσοκομείο Λαμίας για τον θάνατο της 14χρονης
ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή του 14χρονου κοριτσιού στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας διέταξε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Ανδρέα Κολοκυθά.

Tην ΕΔΕ θα κάνει ανώτατος γιατρός, με βαθμό Συντονιστή Διευθυντή, ο οποίος θα είναι από άλλο νοσοκομείο, εκτός Λαμίας, της 5ης ΥΠΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι το 14χρονο κορίτσι, που νοσούσε με κορονοϊό από 29/11, διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου και στις 5:30 το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στα Επείγοντα από ανακοπή καρδιάς.

Προανάκριση και από την ΕΛ.ΑΣ.
Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λαμίας, μετά από εντολή της Εισαγγελίας, έχουν ξεκινήσει προανάκριση και έχουν πάρει τις πρώτες καταθέσεις για το τραγικό συμβάν.

Συγκλονιστικά μηνύματα στο θρανίο της
Ο θάνατος της ανήλικης βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία της Λαμίας, καθώς και το σχολείο της, το 4ο Γυμνάσιο της πόλης. Οι συμμαθητές της, σοκαρισμένοι από την ξαφνική απώλειά της, και την αποχαιρέτησαν με λουλούδια και μηνύματα στο θρανίο της το πρωί της Δευτέρας.

“Καλό Ταξίδι Κυριακή”, “Καλό παράδεισο…”, “…θα σε θυμόμαστε για πάντα”, “…να προσέχεις εκεί πάνω”, “πάντα θα σε αγαπάμε πολύ” ήταν μερικά από αυτά.