«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της πράξης μας» έγραφαν τα ιδιόχειρα σημειώματα των δύο αδερφών σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, κάνοντας λόγο για αυτοκτονία για την οποία δεν φέρει κανένας ευθύνη, ενώ παράλληλα υπήρχαν αναφορές στον θάνατο της μητέρας τους.

Τα δύο σημειώματα βρήκαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο, όπου εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια, στα οποία αναφέρεται η απόφασή τους να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Μάλιστα, ο γραφικός χαρακτήρας στα σημειώματα ταιριάζει σε ένα από τα δύο νεκρά αδέρφια αλλά την απάντηση θα δώσει γραφολόγος για το αν τελικά γράφτηκαν από τον έναν ή από τα δύο αδέρφια ή από κάποιο άλλο άτομο.

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά των δύο αδερφών στο Νέο Ηράκλειο. Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά φαρμακοποιός στην περιοχή, που γνώριζε την οικογένεια. «Γνώριζα αρκετά την οικογένεια, περίπου 30 χρόνια. Τα παιδιά αυτά τα ήξερα από μικρά. Είναι μια τραγωδία αυτό που συνέβη», είπε και πρόσθεσε πως «υπήρχε πρόβλημα, έβλεπα θλίψη πάντα στα μάτια τους. Ο νεαρός ερχόταν πολύ συχνά και μου ζητούσε βοήθεια γιατί δεν μπορούσε να ξεπεράσει το θάνατο της μητέρας του».

«Τελευταία φορά είδα τα παιδιά την προηγούμενη εβδομάδα, που είχαν έρθει για να κάνουν rapid test. Τα είδα και τα δύο πολύ ανήσυχα. Πρέπει να ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους», συνέχισε ο φαρμακοποιός.

«Τον πυροβολισμό δεν τον άκουσα. Είδα την αστυνομία και έμαθα τι έγινε από ανθρώπους που μένουν απέναντί τους», εξήγησε κλείνοντας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, φαίνεται πως η 29χρονη ήταν αυτή που πυροβόλησε τον 34χρονο αδερφό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ο 34χρονος που σκότωσε η αδερφή του πριν αυτοκτονήσει.

Ο 34χρονος που σκότωσε η αδερφή του πριν αυτοκτονήσει.

Παρ΄όλο που αρχικά οι Αρχές εκτιμούσαν πως εκείνος ήταν που πάτησε τη σκανδάλη σημαδεύοντας την αδερφή του, τελικά από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκύπτει το αντίθετο.

Σύμφωνα με τη νεκροψία του ιατροδικαστή, ο 34χρονος φέρει τραύμα από απόσταση, ενώ η 29χρονη φέρει τραύμα εξ’ επαφής.  Από αυτά εκτιμάται ότι κατά πάσα πιθανότητα πρώτα πυροβόλησε η 29χρονη και εν συνεχεία έδωσε τέλος στη ζωή της.

Απομένουν κάποιες εργαστηριακές εξετάσεις που θα ρίξουν περαιτέρω φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.

Τα δύο αδέλφια εντόπισε νεκρά σε μια λίμνη αίματος, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οικογενειακή πολυκατοικία στο Νέο Ηράκλειο, ο τρίτος αδερφός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως τα αδέρφια ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, λόγω του πρόσφατου θανάτου της μητέρας τους.

Η προανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: real.gr